FOREVER - nonkeljef.flp.com
Ivo Pauwels

Ivo Pauwels

Independent Business Distributor

+32 0) 477 56 24 24

dianamore69@gmail.com

F.I.T. Boxes

WAT IS FOREVER F.I.T.

Het Forever F.I.T. programma bestaat uit 3 krachtige productpakketten, C9, F15, en VITAL 5; Forever F.I.T. biedt u alles wat u nodig heeft om u beter te voelen en er beter uit te zien. Het begint allemaal met de basis, het C9 programma. Het C9 programma helpt u een vliegende start te maken op weg naar een slankere en gezonde versie van uzelf waardoor u zich energieker en vitaler gaat voelen met behulp van supplementen schema's, gezonde maaltijd suggesties en shake recepten die makkelijk te volgen zijn.

F15 is de volgende stap van uw transformatie en biedt een gepersonaliseerde aanpak voor fitness en voeding. Kies een fitness niveau dat bij u past en dat u niet alleen helpt uw doelen te bereiken maar die u ook op weg helpt naar een gezonde levensstijl. Vital 5 is de laatste en lange termijn stap in deze serie voor diegene die hun streefgewicht hebben bereikt en op gewicht willen blijven of ter aanvulling op uw dagelijks geavanceerde voeding.

Vital 5 biedt de vijf sleutelproducten die samen werken als aanvulling op uw dagelijkse voeding om u beter te voelen en er beter uit te zien.

HET BEDRIJF

Forever Living Products is een multi-level marketing bedrijf dat wereldwijd meer dan 9,5 miljoen distributeurs heeft, actief is in meer dan 145 landen met een omzet van 2 miljard dollar per jaar.

Forever Living Products en haar dochterondernemingen zijn de grootste telers, fabrikanten en distributeurs van aloë vera in de wereld. FOREVER is verticaal geïntegreerd en controleert daarmee alles, van de velden tot de fabrieken en van het onderzoek en de ontwikkeling tot verpakking, verzending en distributie. FOREVER's exclusieve lijn van gezond- en schoonheidsproducten met voedingssupplementen, huidverzorging, gewichtsbeheersing, persoonlijke verzorging en cosmetica, hebben miljoenen mensen hun manier van leven veranderd, ze voelen zicht beter en zien er beter uit!

Uw Opportunity

Controle van uw eigen financiële toekomst maakt bijna alles wat je wilt in het leven mogelijk. Als uw baan of carrière u niet brengt waar u heen wilt, Forever Living Products biedt een geweldige kans om uw koers te veranderen!

Wat heb je te verliezen?

Wat is belangrijker dan meer geld verdienen? Tijd. Meer specifiek, de tijd om de dingen te doen waar je het meest van geniet met familie en vrienden. De inspanning die u NU in uw Forever business steekt, zal u in veelvoud terug krijgen als de verkopen van uw team van distributeurs bijdraagt aan uw tijd en het inkomen voor het leven dat u wilt leiden Forever heeft alle tools in handen voor succes:

  • Kwaliteitsproducten
  • Uitstekende ondersteunend personeel
  • Grote verkoop en marketing tools
  • Training seminars
  • Distributeur Incentives en bonussen
  • Uitgebreide website van het bedrijf en de persoonlijke distributeur websites

We hebben voor u verzorgd, het onderzoek en de ontwikkeling, het marktonderzoek, verpakking, distributie, marketing en het papierwerk. Het enige wat u hoeft te doen deze bewezen kwaliteitsproducten te delen met uw klanten, en u heeft uw eigen bedrijf!

U kunt GRATIS registreren, dus neem dit pad naar een gezondere toekomst met FOREVER !

Forever Living Products

FOREVER heeft zich bezig gehouden met het zoeken naar de beste bronnen voor gezondheid en schoonheid en deze aan te bieden aan de wereld. Ze zijn erg trots op het feit dat miljoenen mensen wereldwijd hiervan hebben geprofiteerd. Ze beloven u de kwaliteit en excellentie te blijven nastreven, om zo te garanderen dat ze blijven geven wat u nodig heeft om uw verdiende vitaliteit te behouden!

Mijn Verhaal

 

Heb je een drukke job, of wil je niet staan aanschuiven aan de kassa, dan is online  shoppen de oplossing.                                                                                                 Heb je al eens aan een gepersonaliseerd geschenk gedacht,,,,???? 

Ontdek vlug onze leuke cadeaus en cadeautips voor je geliefde, haar, hem, kinderen, ouders, grootouders, vrienden! ! !  

Je vindt vast en zeker een leuk en geschikt klein of groot cadeau voor iedereen!!!

Wij geloven erin dat anderen helpen er beter uit te laten zien, zich beter te voelen en ze het leven te laten leiden waarvan zij altijd gedroomd.

FOREVER LIVING heeft wereldwijd miljoenen mensen geholpen, om hun dromen te bereiken die ze nooit voor mogelijk hadden gehouden.

FOREVER LIVING heeft me de mogelijkheid gegeven om deze prachtige opportunity en verbazingwekkende producten met de hele wereld te delen. Ik heb financiële onafhankelijkheid en een betere gezondheid door middel van deze geweldige opportunity gekregen. Als u curieus bent over uw gezondheid en controle wilt hebben over uw financiële toekomst, dan is FOREVER Living de perfecte oplossing voor u!    Want en goede gezondheid in je lichaam zijn de darmen ze zijn de essentie van een   goede gezondheid.                                                                                                                    En met de business creëer je een leuke meerwaarde in je portemonnee.

Durf terug je dromen uit de kast te halen, stap uit je comfort zone! 

Sta je open voor een nieuwe uitdaging?

Ben je het beu om geleefd te worden? 

Dus grijp je kans en registreer je vandaag nog!

En zeg JA Ik bied je iets mooi aan, leren doe je later wel.


online schoppen : www.nonkeljef.flp.com.
Of mailen naar: dianamore69@gmail.com .online webshop

https://youtu.be/d0jmcOSzlD4